Facebook သည်၎င်း၏လူမှုမီဒီယာပလက်ဖောင်းကိုနှစ်ပေါင်းများစွာပြုပြင်ပြောင်းလဲခဲ့ပြီးမကြာသေးမီကသုံးစွဲသူများအားလုံးအတွက် 'Follow' feature ကိုတိတ်တဆိတ်ထည့်သွင်းခဲ့သည်။ ယခုတွင်သင်သည်အသုံးပြုသူသည်သင်၏ Friend Request ကိုလက်ခံသောအခါ၎င်းတို့သည်သင်၏သူငယ်ချင်းဖြစ်လာသည်။ ယခုသင်သူတို့ Facebook တွင်လည်းစတင်လိုက်သည်။ သင်သည် Facebook ရှိတစ်စုံတစ် ဦး ကိုလိုက်နာသောအခါသူတို့၏မကြာသေးမီကရေးသားချက်များနှင့်မှတ်ချက်များကိုသင်ရရှိသည်။

ဤသတိပေးချက်များကိုသင်မလိုချင်ပါက၎င်းတို့ကိုပလက်ဖောင်းမှဖော်ထုတ်ရန်မလိုပါ။ မှန်ကန်တဲ့အဖြေကတော့ဖေ့စ်ဘွတ်ခ်ပေါ်က 'မလိုက်နာ' တဲ့။

ယခုသင်ခန်းစာတွင်ဖေ့စ်ဘွတ်ခ်ပေါ်တွင်အသုံးပြုသူအားမည်သို့ဖယ်ရှားရမည်ကိုကျွန်ုပ်တို့ပြပါလိမ့်မည်။

1 အဆင့်။ သင်၏ desktop / laptop ပေါ်တွင် web browser ကိုဖွင့်ပါ။

2 အဆင့်။ URL bar တွင်၊ အောက်ပါ link ကိုရိုက်ပါ။ www.facebook.com

ဖေ့စ်ဘုတ်ပေါ်တွင် unfollow

3 အဆင့်။ သင်မပိတ်ချင်သောအသုံးပြုသူကိုရှာပါ။

ဖေ့စ်ဘုတ်ပေါ်မှာအသုံးပြုသူတစ် ဦး ကိုဘယ်လိုဖျက်သိမ်းမလဲ

4 အဆင့်။ ဖေ့စ်ဘွတ်ခ်တွင်သူတို့ပရိုဖိုင်ကိုဖွင့်ရန်သူတို့၏အမည်သို့မဟုတ်ပရိုဖိုင်းဓာတ်ပုံကိုနှိပ်ပါ။

ဖေ့စ်ဘုတ်ပေါ်မှာအသုံးပြုသူတစ် ဦး ကိုဘယ်လိုဖျက်သိမ်းမလဲ

5 အဆင့်။ 'ကိုနှိပ်ပါအောက်ပါသူတို့ရဲ့ပရိုဖိုင်းကိုအနီးရှိ '' ခလုတ်ကို။

ဖေ့စ်ဘုတ်ပေါ်မှာအသုံးပြုသူတစ် ဦး ကိုဘယ်လိုဖျက်သိမ်းမလဲ

6 အဆင့်။ drop-down menu မှ 'ကိုနှိပ်ပါ။မသုံးစွဲပါ * အသုံးပြုသူ *'ခလုတ်ကို။

ဖေ့စ်ဘုတ်ပေါ်မှာအသုံးပြုသူတစ် ဦး ကိုဘယ်လိုဖျက်သိမ်းမလဲ

Facebook ပေါ်ရှိထိုအသုံးပြုသူထံမှအသစ်ပြောင်းခြင်းများကိုသင်ရပ်တန့်သွားလိမ့်မည်ဖြစ်သော်လည်းသင်ပလက်ဖောင်းပေါ်တွင်သူငယ်ချင်းများအဖြစ်ဆက်လက်ရှိနေ ဦး မည်

နောင်တွင်အသုံးပြုသူနောက်ကိုထပ်မံလိုချင်ပါကသူတို့၏ကိုယ်ရေးရာဇဝင်သို့ သွား၍ 'ကိုနှိပ်ပါ။လိုက်'ခလုတ်ကို။

ဒါကြောင့်ဒီဟာကဖေ့စ်ဘွတ်ခ်အသုံးပြုသူကိုမဖြည့်ဘဲအကာအကွယ်ပေးတဲ့နည်းလမ်းပဲ။