လူမှုရေးကွန်ရက်ဟုခေါ်သောဖြစ်ရပ်ကြောင့်ဖေ့စ်ဘွတ်သည်လူတိုင်း၏ဘဝ၏အရေးပါသောအစိတ်အပိုင်းတစ်ခုဖြစ်လာသည်။ ဆိုရှယ်မီဒီယာနှင့်လူမှုရေးကွန်ရက်များတွင်အကြီးမားဆုံးအဖြစ်အပျက်မှာဖေ့စ်ဘွတ်ခ်ဖြစ်သည်ဟုငြင်းခုန်နိုင်သည်။ သူတို့မှန်ကန်လိမ့်မည်။ ဒါ့အပြင်ကုမ္ပဏီဟာ Instagram နဲ့ WhatsApp ကိုဝယ်ယူပြီးနောက်မှာတော့လူမှုရေးမြင်ကွင်းထဲကိုကုမ္ပဏီကိုပိုမိုခိုင်မာလာစေပြီး၎င်းသည်အင်တာနက်ပေါ်တွင်အကျယ်ပြန့်ဆုံးပါဝင်သောပလက်ဖောင်းတစ်ခုဖြစ်ပြီးအကြောင်းအရာဖန်တီးသူ၏ပရဒိသုဖြစ်လာသည်။

Facebook သည်သင်၏အတွေးများ၊ ထင်မြင်ချက်များ၊ အတွေးအခေါ်များနှင့်တီထွင်ဖန်တီးမှုများကိုပင်မျှဝေရန်အံ့သြဖွယ်ကောင်းသော platform တစ်ခုဖြစ်သည်။ Facebook ရဲ့အဓိကရည်ရွယ်ချက်ကဒီအရာအားလုံးကိုသင်ဝေမျှချင်တဲ့သူတွေကိုဝေမျှဖို့ဖြစ်တယ်။ ၎င်းသည်သူငယ်ချင်းများ၊ အပြန်အလှန်ဆက်သွယ်မှုများသို့မဟုတ်ပလက်ဖောင်းတစ်ခုလုံးတွင်ပင်ဖြစ်နိုင်သည်။ လူပုဂ္ဂိုလ်တစ် ဦး ချင်းစီ၏သီးသန့်တည်ရှိမှုဆက်တင်များသည်သင့်အား၎င်းစာမူနှင့်မည်သူကြည့်ရှု။ အပြန်အလှန်ဆက်သွယ်နေသည်ကိုအတိအကျဆုံးဖြတ်ရန်ခွင့်ပြုသည်။

မင်းတို့မှာဖြစ်ရပ်တစ်ခုရဲ့ဓာတ်ပုံရှိတယ်ဆိုပါစို့။ သင့်သူငယ်ချင်းများကိုသာမြင်စေချင်တယ်၊ သင်က post privacy settings များမှတဆင့်လုပ်နိုင်သည်။

ဒီသင်ခန်းစာမှာသင့်ရဲ့ post ကို Facebook ရှိသူငယ်ချင်းများကိုဘယ်လိုမြင်အောင်ဘယ်လိုပြမလဲဆိုတာကိုပြပေးပါမယ်။

အဆင့် 1။ သင်၏ PC / Laptop တွင်ဝက်ဘ်ဘရောက်ဇာကိုဖွင့်ပါ။

အဆင့် 2။ URL bar တွင်ရိုက်ထည့်ပါ www.facebook.com.

သင့်ရဲ့ Facebook profile ကိုလူသိရှင်ကြားဘယ်လိုရှုမြင်မလဲ

အဆင့် 3။ သင်၏ Facebook အကောင့်သို့ဆိုင်းအင်လုပ်ပါ။

ဖေ့စ်ဘွတ်ခ်ရှိသူငယ်ချင်းများကိုသင့်ရဲ့တင်ဆက်မှုကိုဘယ်လိုမြင်အောင်လုပ်မလဲ

အဆင့် 4။ အောက်မှာPost ကိုဖန်တီးပါ'ဝင်းဒိုး, သင်၏အကြောင်းအရာ compose ။ ဒါဟာသင်လုံးဝလိုချင်သောအရာဖြစ်နိုင်သည်။

ဖေ့စ်ဘွတ်ခ်ရှိသူငယ်ချင်းများကိုသင့်ရဲ့တင်ဆက်မှုကိုဘယ်လိုမြင်အောင်လုပ်မလဲ

အဆင့် 5။ 'ကိုနှိပ်ပါသီးသန့်တင်ရန်News Feed option ဘေးရှိ 'ခလုတ်ကိုနှိပ်ပါ။

ဖေ့စ်ဘွတ်ခ်ရှိသူငယ်ချင်းများကိုသင့်ရဲ့တင်ဆက်မှုကိုဘယ်လိုမြင်အောင်လုပ်မလဲ

အဆင့် 6။ 'ကိုနှိပ်ပါသူငယ်ချင်းများdrop-down menu ထဲက 'option ။

ဖေ့စ်ဘွတ်ခ်ရှိသူငယ်ချင်းများကိုသင့်ရဲ့တင်ဆက်မှုကိုဘယ်လိုမြင်အောင်လုပ်မလဲ

အဆင့် 7။ 'ကိုနှိပ်ပါMy Postsသင်၏ပို့စ်တင်ရန်ခလုပ်

ဖေ့စ်ဘွတ်ခ်ရှိသူငယ်ချင်းများကိုသင့်ရဲ့တင်ဆက်မှုကိုဘယ်လိုမြင်အောင်လုပ်မလဲ

သင်၏တင်ပို့မှုကိုယခုဖေ့စ်ဘွတ်ခ်တွင်တင်ပါလိမ့်မည်။ သို့သော်သင်၏သူငယ်ချင်းများသာမြင်နိုင်မည် ပို့စ်တစ်ခုချင်းစီအတွက်ဤသီးသန့်တည်ရှိမှုဆက်တင်များကိုပြောင်းလဲနိုင်သည်။ ထို့ကြောင့်ဤနည်းဖြင့်သင်၏အကြောင်းအရာနှင့်ပရိသတ်ကိုအပြည့်အဝထိန်းချုပ်နိုင်သည်။