ယနေ့ကျွန်ုပ်တို့၏ဘ ၀ ၏အရေးအကြီးဆုံးအစိတ်အပိုင်းတစ်ခုမှာစာပို့ခြင်းဖြစ်သည်။ ကျွန်ုပ်တို့၏မိသားစု၊ သူငယ်ချင်းများနှင့်လုပ်ဖော်ကိုင်ဖက်များထံသို့ပင်နေ့စဉ်ထောင်ပေါင်းများစွာသောမက်ဆေ့ခ်ျများပို့သည်။ ဒီမက်ဆေ့ခ်ျတွေဟာရိုးရှင်းတဲ့နှုတ်ခွန်းဆက်စကားဖြစ်နိုင်သလိုလျှို့ဝှက်အချက်အလက်သို့မဟုတ်မီဒီယာများပင်ပါဝင်သည် မကြာသေးမီကဒစ်ဂျစ်တယ်ကမ္ဘာသည်လုံခြုံရေးဆိုင်ရာပြwithနာများနှင့်ကြုံတွေ့ခဲ့ရသည်။ လူကြိုက်များသောလူမှုမီဒီယာပလက်ဖောင်းများသည်တောက်ပသောလှုပ်ရှားမှုတစ်ခုကိုပြုလုပ်ခဲ့ခြင်းကြောင့်ရလဒ်အနေဖြင့်အသုံးပြုသူများ၏ပုဂ္ဂလိကသတင်းအချက်အလက်များလုံခြုံမှုကင်းမဲ့သွားသည်။ ဤချိုးဖောက်မှုအချက်အလက်များကိုတန်ပြန်ရန်အဆုံးမှအဆုံးစာဝှက်ခြင်းသဘောတရားကိုမိတ်ဆက်ခဲ့သည်။

သို့သော်ဤလုံခြုံရေး protocol များနှင့်ပင်၎င်းစံနှုန်းများကိုလိုက်နာပြီးသုံးစွဲသူအချက်အလက်များကိုမည်သည့်နည်းနှင့်မျှမရောင်းချသောအက်ပလီကေးရှင်းအချို့ရှိသည်။ သင်ဤမရေရာဒွိဟကိုငြီးငွေ့နေပါကသင် Signal messaging app ကိုသွားသင့်သည်။

Signal Messaging အက်ပ်သည်အမှန်တကယ်လုံခြုံသောစာတိုပေးပို့မှုများကိုခံစားလိုသူများအတွက်အလွန်ဆွဲဆောင်မှုရှိသောအထုပ်တစ်ခုပေးထားသည်။ သို့သော်၊ သင့် Signal နှင့်သင်၏အတွေ့အကြုံမကောင်းလျှင်သို့မဟုတ်သင်အသုံးချပရိုဂရမ်ကိုအသုံးမပြုတော့တော့လျှင်အကောင်းဆုံးဖြေရှင်းနည်းမှာသင်၏ကိရိယာမှသင်၏အက်ပ်ကိုဖယ်ရှားရန်ဖြစ်သည်။

ယခုသတိရပါ၊ ၎င်းသည်စနစ်အက်ပလီကေးရှင်းမဟုတ်သောကြောင့်အချက်ပြစာတိုပေးပို့စနစ်အက်ပ်ကိုဖျက်ပစ်ခြင်းသည်ပုံမှန်အတိုင်းဖြစ်သည်။ သင်လုပ်ရမှာကတော့ app တွေအတွက်ပုံမှန်ဖျက်ခြင်းလုပ်ငန်းစဉ်ကိုဆက်လုပ်ဖို့ပါ။ ပြီးတော့သင့် app ကိုသင့်စက်မှအလွယ်တကူဖယ်ရှားပစ်သင့်ပါတယ်။ သို့သော် Signal App ကိုဖျက်ခြင်းသည်သင်၏ Signal အကောင့်ကိုဖျက်မည်မဟုတ်ပါ။ ဆိုလိုသည်မှာအချက်အလက်များအားလုံးကိုပြန်လည်ရယူရန်အတွက်သင်သည် Signal အက်ပ်ကိုပြန်လည်တပ်ဆင်ပြီးသင်၏အကောင့်ထဲသို့အမြဲဝင်ရောက်နိုင်သည်။

အကယ်၍ သင် Signal ပလက်ဖောင်းမှအမှန်တကယ်ထွက်ချင်ပါက Signal Messaging app ကိုမဖျက်ခင်သင်ပြုလုပ်သင့်သည်။

အဆင့် 1။ သင်၏စမတ်ဖုန်းပေါ်တွင် Signal Messaging အက်ပ်ကိုဖွင့်ပါ။

အဆင့် 2။ Signal ပင်မစာမျက်နှာ၏ဘယ်ဘက်အပေါ်ဘက်ရှိပရိုဖိုင်းအိုင်ကွန်ကိုနှိပ်ပါ။

signal messaging app

အဆင့် 3။ 'ကိုနှိပ်ပါအကောင့်ကိုဖျက်ပစ်ရန်ချိန်ညှိချက်များမီနူးမှ 'ခလုတ်ကို။

signal messaging app

အဆင့် 4။ 'ကိုနှိပ်ပါဆက်လက်ဆောင်ရွက်အတည်ပြု window ကိုအပေါ် '' ခလုတ်ကို။

signal messaging app

သင်၏မက်ဆေ့ခ်ျများ၊ မီဒီယာများအပါအ ၀ င်သင်၏ Signal အကောင့်ကိုဖျက်သိမ်းလိမ့်မည်။ ဤအရာပြီးသည်နှင့်သင်၏ကိရိယာမှ Signal အက်ပ်ကိုဖယ်ရှားနိုင်သည်။

သင်သည် Signal Messaging အက်ပ်ကိုစမ်းသပ်လိုပါကသင်၏မိတ္တူကိုအောက်ပါလင့်ခ်များမှကူးယူနိုင်သည်။

Android အတွက်အချက်ပြ - ဤနေရာကိုကလစ်နှိပ်ပါ

iOS အတွက်အချက်ပြ - ဤနေရာကိုကလစ်နှိပ်ပါ

PC အတွက်အချက်ပြ - ဤနေရာကိုကလစ်နှိပ်ပါ