စမတ်ဖုန်းသည်မယုံနိုင်လောက်အောင်နည်းပညာအပိုင်းအစတစ်ခုဖြစ်လာရန်နှစ်များတစ်လျှောက်ပြောင်းလဲခဲ့သည်။ အခုဆိုရင်ဒီကိရိယာကသင့်ကိုကမ္ဘာ၊ သင့်လက်ဖဝါးထဲ ၀ င်နိုင်ပြီဖြစ်ပြီးစွမ်းဆောင်ချက်တွေနဲ့လုပ်ဆောင်ချက်တွေကဆက်ပြီးတိုးတက်နေ ဦး မှာပါ။ သို့သော်၊ စမတ်ဖုန်းသည်ဘယ်တော့မျှပျောက်ဆုံးမည်မဟုတ်သောအရာတစ်ခုမှာသင်၏အဆက်အသွယ်များနှင့်ဆက်သွယ်နိုင်ခြင်းဖြစ်သည်။

iPhone ကသင်၏အဆက်အသွယ်များကို device ထဲသို့သိမ်းဆည်းရန်ခွင့်ပြုသည်၊ ထို့နောက်ဖြစ်နိုင်ချေများသည်အဆုံးမဲ့ဖြစ်သည်။ သင်၏အဆက်အသွယ်များအား WhatsApp၊ Messenger၊ Snapchat စသည့်တတိယပါတီအက်ပ်များမှတဆင့်ဆက်သွယ်နိုင်သည်၊ သို့မဟုတ်ရှေးဟောင်းကျောင်းခေါ်ဆိုမှု၊ SMS သို့မဟုတ် MMS ဖြင့်ကျောင်းဟောင်းကိုသွားနိုင်သည်။ ယခုတွင်သင်၏အဆက်အသွယ်များ၌ iPhone ပါရှိပါကသင်သည် FaceTime ကို အသုံးပြု၍ iMessage ဆက်သွယ်မှုသို့မဟုတ်အရည်အသွေးမြင့်သောဗီဒီယိုခေါ်ဆိုမှုများကိုပြုလုပ်နိုင်သည်။

အကယ်၍ သင်၏ iPhone တွင်အဆက်အသွယ်အမြောက်အများကိုသိမ်းဆည်းထားပါက၎င်းတို့ထဲမှအနည်းငယ်ကိုမလိုအပ်သောအရာအဖြစ်တွေ့ရှိနိုင်ပြီး၎င်းအခြေအနေများတွင်၎င်းတို့ကိုဖျက်ပစ်ခြင်းနှင့်သိမ်းဆည်းခြင်းတွင်သိမ်းဆည်းခြင်းကကောင်းသည်။ အခုဒီမှာဖမ်းမိတာကသင်ဟာသင့်ရဲ့ iPhone ကနေအဆက်အသွယ်တွေကိုသုတ်ထုတ်လို့မရဘူးဆိုတာပါပဲ။ ဒါကြောင့်အဲဒါကိုလုပ်ဖို့ငါတို့ PC / Laptop ကိုသုံးမယ်။

ဒီသင်ခန်းစာမှာသင့်ရဲ့ iPhone မှာအဆက်အသွယ်မျိုးစုံကိုဘယ်လိုဖျက်ရမယ်ဆိုတာကိုပြပေးလိမ့်မယ်။

1 အဆင့်။ သင်၏ကွန်ပြူတာသို့မဟုတ်လက်တော့ပ်ပေါ်ရှိဝဘ်ဘရောက်ဇာကိုဖွင့်ပြီး 'နေရာကိုသွားပါ။iCloud'' website ကို။

2 အဆင့်။ မှန်ကန်သောအထောက်အထားများကို အသုံးပြု၍ သင်၏ Apple အကောင့်သို့ဝင်ရောက်ပါ။

 

သင်၏ iPhone ပေါ်ရှိအဆက်အသွယ်မျိုးစုံကိုဘယ်လိုဖျက်မလဲ

 

3 အဆင့်။ ပင်မစာမျက်နှာပေါ်မှာ 'ကိုနှိပ်ပါ'ဆက်သွယ်ရန်'ခလုတ်ကို။

 

သင်၏ iPhone ပေါ်ရှိအဆက်အသွယ်မျိုးစုံကိုဘယ်လိုဖျက်မလဲ

 

4 အဆင့်။ စာရင်းကိုဖြတ်ပြီး 'ကိုနှိပ်ပါ။အမိန့်တစ်ခုချင်းစီကိုအဆက်အသွယ်များအပေါ်ကိုကလစ်နှိပ်ပါနေစဉ် '' သော့။

 

သင်၏ iPhone ပေါ်ရှိအဆက်အသွယ်မျိုးစုံကိုဘယ်လိုဖျက်မလဲ

 

5 အဆင့်။ အဆက်အသွယ်များရွေးချယ်ပြီးပါကဘယ်ဘက်အောက်ခြေရှိ settings ခလုတ်ကိုနှိပ်ပါ။

 

သင်၏ iPhone ပေါ်ရှိအဆက်အသွယ်မျိုးစုံကိုဘယ်လိုဖျက်မလဲ

 

6 အဆင့်။ ကို 'ပေါ်တွင်ကလစ်နှိပ်ပါဖျက်ပစ်ပါ'ခလုတ်ကို။

 

သင်၏ iPhone ပေါ်ရှိအဆက်အသွယ်မျိုးစုံကိုဘယ်လိုဖျက်မလဲ

 

ရွေးချယ်ထားသည့်အဆက်အသွယ်များအားလုံးကို iCloud မှသင့် iPhone စက်မှပယ်ဖျက်လိမ့်မည်။ သငျသညျအသုတ်ဖျက်မှုလုပ်ထုံးလုပ်နည်းအကြောင်းကိုမသတ်မှတ်မီယခု, သင်စာရင်းထဲကမှမှန်ကန်သောအဆက်အသွယ်ဖျက်ပစ်ဖြစ်ကြောင်းသေချာပါစေ။ အရေးကြီးတဲ့အကောင့်ကိုမှားယွင်းစွာပြန်ဖျက်မိလျှင်၎င်းကိုပြန်ယူရန်တစ်ခုတည်းသောနည်းလမ်းမှာအချက်အလက်အားလုံးနှင့်အဆက်အသွယ်ပြန်ဖွင့်ရန်ဖြစ်သည်။