လူမှုရေးကွန်ရက်ဟုခေါ်သောဖြစ်ရပ်ကြောင့်ဖေ့စ်ဘွတ်သည်လူတိုင်း၏ဘဝ၏အရေးပါသောအစိတ်အပိုင်းတစ်ခုဖြစ်လာသည်။ ဆိုရှယ်မီဒီယာနှင့်လူမှုရေးကွန်ယက်များတွင်အကြီးမားဆုံးအဖြစ်အပျက်မှာဖေ့စ်ဘွတ်ခ်ဖြစ်သည်ဟုငြင်းခုန်နိုင်သည်။ ထို့အပြင် Instagram နှင့် WhatsApp ကိုဝယ်ယူပြီးသည့်နောက်တွင်ကုမ္ပဏီသည်လူမှုရေးမြင်ကွင်းသို့ခြေချနိုင်ခဲ့ပြီး၎င်းသည်အင်တာနက်ပေါ်တွင်အကျယ်ပြန့်ဆုံးဖြန့်ကျက်သည့်ပလက်ဖောင်းတစ်ခုနှင့်အကြောင်းအရာဖန်တီးသူ၏ပရဒိသုဖြစ်လာခဲ့သည်။

လူတွေကိုသူတို့ရဲ့အတွေးအမြင်နဲ့အတွေးအမြင်တွေကိုဖော်ပြဖို့လုံခြုံတဲ့နေရာတစ်ခုပေးဖို့ Facebook ကိုဖန်တီးခဲ့တာပါ။ သို့သော်အချို့သောသူများသည်သင့်ကိုချစ်ခင်ပြီးအပြုသဘောဆောင်သောလှုပ်ရှားမှုအချို့ကိုလုပ်လိုသူများရှိသည်။ ၎င်းကိုနှောင့်ယှက်မှုဟုခေါ်ပြီးဤပြandနာကိုရပ်တန့်ရန်ပထမခြေလှမ်းမှာအဆက်အသွယ်၏တာဝန်ရှိမှုကိုပိတ်ပင်ရန်ဖြစ်သည်။

ဒီသင်ခန်းစာမှာဖေ့စ်ဘွတ်ခ်ပေါ်မှာအသုံးပြုသူတစ် ဦး ကိုဘယ်လိုဖျက်ပစ်မလဲဆိုတာကိုပြပေးပါလိမ့်မယ်။

အဆင့် 1။ သင်၏ PC / Laptop တွင်ဝက်ဘ်ဘရောက်ဇာကိုဖွင့်ပါ။

အဆင့် 2။ URL bar တွင်ရိုက်ထည့်ပါ www.facebook.com.

 

Facebook ကိုပိတ်ပါ

 

အဆင့် 3။ သင်၏ Facebook အကောင့်သို့ဆိုင်းအင်လုပ်ပါ။

 

ဖေ့စ်ဘွတ်ခ်တွင်အသုံးပြုသူတစ် ဦး အားမည်သို့ပိတ်ဆို့ရမည်နည်း

 

အဆင့် 4။ ရှာဖွေရေးဘားတွင်သင်ပိတ်ဆို့ချင်သောသုံးစွဲသူ၏အမည်ကိုရိုက်ပါ။

 

ဖေ့စ်ဘုတ်ပေါ်တွင်အသုံးပြုသူတစ် ဦး ကိုပိတ်ပင်ထားသည်

 

အဆင့် 5။ ရှာဖွေမှုရလဒ်မှအသုံးပြုသူ၏ပရိုဖိုင်းကိုနှိပ်ပါ။

 

ဖေ့စ်ဘွတ်ခ်တွင်အသုံးပြုသူတစ် ဦး အားမည်သို့ပိတ်ဆို့ရမည်နည်း

 

အဆင့် 6။ 'ကိုနှိပ်ပါသုံးအစက်ပရိုဖိုင်း၏ညာဘက်အခြမ်းရှိ 'icon ။

 

ဖေ့စ်ဘွတ်ခ်တွင်အသုံးပြုသူတစ် ဦး အားမည်သို့ပိတ်ဆို့ရမည်နည်း

 

အဆင့် 7။ Drop down menu မှ 'ကိုနှိပ်ပါ။ပိတ်ဆို့'' option ကို။

 

ဖေ့စ်ဘွတ်ခ်တွင်အသုံးပြုသူတစ် ဦး အားမည်သို့ပိတ်ဆို့ရမည်နည်း

 

အဆင့် 8။ Pop-up dialog box ပေါ်ရှိ 'ကိုနှိပ်ပါ။အတည်ပြု'ခလုတ်ကို။

 

ဖေ့စ်ဘွတ်ခ်တွင်အသုံးပြုသူတစ် ဦး အားမည်သို့ပိတ်ဆို့ရမည်နည်း

 

၎င်းသည်အသုံးပြုသူအား Facebook မှပိတ်ဆို့လိမ့်မည်။ တစ်ချိန်ကပိတ်ထားသောအဆက်အသွယ်သည်သင့်ထံမှမည်သည့် update ကိုမျှရရှိမည်မဟုတ်ပါ၊ ၎င်းသည်သင်မှလာသည့်စာမူများနှင့်သူမဆက်သွယ်နိုင်တော့ပါ။