လူမှုရေးကွန်ရက်ဟုခေါ်သောဖြစ်ရပ်ကြောင့်ဖေ့စ်ဘွတ်သည်လူတိုင်း၏ဘဝ၏အရေးပါသောအစိတ်အပိုင်းတစ်ခုဖြစ်လာသည်။ ဆိုရှယ်မီဒီယာနှင့်လူမှုရေးကွန်ယက်များတွင်အကြီးမားဆုံးအဖြစ်အပျက်မှာဖေ့စ်ဘွတ်ခ်ဖြစ်သည်ဟုငြင်းခုန်နိုင်သည်။ ထို့အပြင် Instagram နှင့် WhatsApp ကိုဝယ်ယူပြီးသည့်နောက်တွင်ကုမ္ပဏီသည်လူမှုရေးမြင်ကွင်းသို့ခြေချနိုင်ခဲ့ပြီး၎င်းသည်အင်တာနက်ပေါ်တွင်အကျယ်ပြန့်ဆုံးဖြန့်ကျက်သည့်ပလက်ဖောင်းတစ်ခုနှင့်အကြောင်းအရာဖန်တီးသူ၏ပရဒိသုဖြစ်လာခဲ့သည်။

Facebook Messenger ဆိုသည်မှာပုံမှန် chat messenger ဖြစ်ပြီးသင်၏ဖေ့စ်ဘွတ်ခ်ပေါ်တွင်သင်၏စကားဝိုင်းအားလုံးရှိသည်။ ၎င်းသည်အလွန်ခေတ်မီဆန်းပြားပြီးအလွန်လုံခြုံစိတ်ချရသောလုံခြုံမှုနှင့်လုံခြုံစိတ်ချရသော privacy features များပါ ၀ င်သည်။ ဤအင်္ဂါရပ်များသည်သင်ဖျက်လိုက်သောစကားဝိုင်းများကိုသင်ပြန်လည်ရနိုင်သလောက်မပေးနိုင်ပါ။

ဟုတ်တယ်၊ သင်၏ဖျက်လိုက်သောစကားဝိုင်းများကိုပြန်လည်ရယူရန်နည်းလမ်းမရှိပါ။ သူတို့ကိုပြန်လည်ကောင်းမွန်အောင်လုပ်နိုင်တဲ့အကောင်းဆုံးရိုက်ချက်ကတော့လက်ခံသူကို screenshot တွေတောင်းတာပါ၊ သူတို့ကသူတို့စကားဝိုင်းရဲ့မိတ္တူကိုနဂိုအတိုင်းရှိနေသေးတယ်လို့ယူဆတယ်။

သို့သော်နောင်တွင်သင်၌ထိုကဲ့သို့သောအမှားများကိုရှောင်ရှားရန်နည်းလမ်းတစ်ခုရှိပါသည်၊ ၎င်းအကြောင်းကိုကျွန်ုပ်တို့ဤသင်ခန်းစာတွင်ပြောသွားပါမည်။

အဆင့် 1။ သင်၏ PC / Laptop တွင်ဝက်ဘ်ဘရောက်ဇာကိုဖွင့်ပါ။

အဆင့် 2။ URL bar တွင်ရိုက်ထည့်ပါ www.facebook.com.

 

သင့်ရဲ့ Facebook profile ကိုလူသိရှင်ကြားဘယ်လိုရှုမြင်မလဲ

 

အဆင့် 3။ သင်၏ Facebook အကောင့်သို့ဆိုင်းအင်လုပ်ပါ။

 

ဖေ့စ်ဘွတ်ခ်တွင်ဖျက်ထားသောစာများကိုပြန်လည်ရယူနည်း

 

အဆင့် 4။ 'ကိုနှိပ်ပါမြှားဖေ့စ်ဘွတ်ခ်စာမျက်နှာ၏ညာဘက်ထောင့်ရှိအိုင်ကွန်။

 

ဖေ့စ်ဘွတ်ခ်တွင်ဖျက်ထားသောစာများကိုပြန်လည်ရယူပါ

 

အဆင့် 5။ 'ကိုနှိပ်ပါသတ်မှတ်ချက်များdrop-down menu ထဲက 'option ။

 

ဖေ့စ်ဘွတ်ခ်တွင်ဖျက်ထားသောစာများကိုပြန်လည်ရယူနည်း

 

အဆင့် 6။ 'ကိုနှိပ်ပါအသိပေးချက်များ'' option ကို။

 

ဖေ့စ်ဘွတ်ခ်တွင်ဖျက်ထားသောစာများကိုပြန်လည်ရယူနည်း

 

အဆင့် 7။ အောက်ကိုဆင်းပြီး 'ကိုနှိပ်ပါ။အီးမေးလ်လိပ်စာ'' option ကို။

 

ဖေ့စ်ဘွတ်ခ်တွင်ဖျက်ထားသောစာများကိုပြန်လည်ရယူနည်း

 

အဆင့် 8။ '' ဆိုသည့် option ကို enable လုပ်ဖို့နှိပ်ပါ။သင်ပိတ်ထားသောအရာမှအပအသိပေးချက်အားလုံး'' ။

 

သင်၏လက်ရှိစကားပြောဆိုမှုများနှင့်စကားပြောဆိုမှုအသစ်များအားလုံးကိုယခုသင်၏အီးမေးလ်တွင်အရန်ကူးထားလိမ့်မည်။ အကယ်၍ သင် Facebook Messenger မှစကားပြောဆိုမှုကိုဖျက်ပစ်လျှင်သင်၏မိတ္တူကိုသင်၏အီးမေးလ်တွင်မိတ္တူကူးထားလိမ့်မည်။