လူမှုရေးကွန်ရက်ဟုခေါ်သောဖြစ်ရပ်ကြောင့်ဖေ့စ်ဘွတ်သည်လူတိုင်း၏ဘဝ၏အရေးပါသောအစိတ်အပိုင်းတစ်ခုဖြစ်လာသည်။ ဆိုရှယ်မီဒီယာနှင့်လူမှုရေးကွန်ယက်များတွင်အကြီးမားဆုံးအဖြစ်အပျက်မှာဖေ့စ်ဘွတ်ခ်ဖြစ်သည်ဟုငြင်းခုန်နိုင်သည်။ ထို့အပြင် Instagram နှင့် WhatsApp ကိုဝယ်ယူပြီးသည့်နောက်တွင်ကုမ္ပဏီသည်လူမှုရေးမြင်ကွင်းသို့ခြေချနိုင်ခဲ့ပြီး၎င်းသည်အင်တာနက်ပေါ်တွင်အကျယ်ပြန့်ဆုံးဖြန့်ကျက်သည့်ပလက်ဖောင်းတစ်ခုနှင့်အကြောင်းအရာဖန်တီးသူ၏ပရဒိသုဖြစ်လာခဲ့သည်။

လူတွေကိုသူတို့ရဲ့အတွေးအမြင်နဲ့အတွေးအမြင်တွေကိုဖော်ပြဖို့လုံခြုံတဲ့နေရာတစ်ခုပေးဖို့ Facebook ကိုဖန်တီးခဲ့တာပါ။ သို့သော်အချို့သောသူများသည်သင့်ကိုချစ်ခင်ပြီးအပြုသဘောဆောင်သောလှုပ်ရှားမှုအချို့ကိုလုပ်လိုသူများရှိသည်။ ၎င်းကိုနှောင့်ယှက်မှုဟုခေါ်ပြီးဤပြandနာကိုရပ်တန့်ရန်ပထမခြေလှမ်းမှာအဆက်အသွယ်၏တာဝန်ရှိမှုကိုပိတ်ပင်ရန်ဖြစ်သည်။

အချိန်ကြာလာသည်နှင့်အမျှသင်ယခင်ကပိတ်ဆို့ထားသောသုံးစွဲသူသည်သစ်တစ်ခုအသစ်သို့ပြောင်းလိုက်ပြီဟုသင်ခံစားရလျှင်၊ ဖေ့စ်ဘွတ်ကသင်အားအဆက်အသွယ်ကိုပိတ်ဆို့နိုင်ပြီးသင်အကြားဆက်သွယ်မှုကိုထပ်မံခွင့်ပြုသည်။

ယခုသင်ခန်းစာတွင်ဖေ့စ်ဘွတ်ခ်ပေါ်တွင်အသုံးပြုသူတစ် ဦး အားမည်သို့သော့ဖွင့်ရမည်ကိုသင်ပြပါလိမ့်မည်။

အဆင့် 1။ သင်၏ PC / Laptop တွင်ဝက်ဘ်ဘရောက်ဇာကိုဖွင့်ပါ။

အဆင့် 2။ URL bar တွင်ရိုက်ထည့်ပါ www.facebook.com.

 

Facebook ကိုပိတ်ပါ

 

အဆင့် 3။ သင်၏ Facebook အကောင့်သို့ဆိုင်းအင်လုပ်ပါ။

 

ဖေ့စ်ဘုတ်မှာအသုံးပြုသူတစ် ဦး ကိုဘယ်လိုပိတ်ဆို့မလဲ

 

အဆင့် 4။ Facebook ပင်မစာမျက်နှာ၏ညာဘက်ထောင့်ရှိတြိဂံပုံသင်္ကေတကိုနှိပ်ပါ။

 

ဖေ့စ်ဘုတ်မှာအသုံးပြုသူတစ် ဦး ကိုဘယ်လိုပိတ်ဆို့မလဲ

 

အဆင့် 5။ Drop down menu မှ 'ကိုနှိပ်ပါ။သတ်မှတ်ချက်များ'ခလုတ်ကို။

 

ဖေ့စ်ဘုတ်မှာအသုံးပြုသူတစ် ဦး ကိုဘယ်လိုပိတ်ဆို့မလဲ

 

အဆင့် 6။ ဘယ်ဘက်အကွက်ထဲတွင် 'ကိုနှိပ်ပါ။ပိတ်ဆို့ခြင်း'tab ။

 

ဖေ့စ်ဘုတ်ပေါ်တွင်အသုံးပြုသူတစ် ဦး ပိတ်ဆို့

 

အဆင့် 7။ ညာဘက်ခြမ်းမှ ၀ င်းဒိုးတွင်သင်ပိတ်ဆို့ထားသည့်သုံးစွဲသူများအမည်များ၏စာရင်းကိုတွေ့လိမ့်မည်။

 

ဖေ့စ်ဘုတ်မှာအသုံးပြုသူတစ် ဦး ကိုဘယ်လိုပိတ်ဆို့မလဲ

 

အဆင့် 8။ 'ကိုနှိပ်ပါပြန်ဖွင့်အသုံးပြုသူ၏အမည်ဘေးတွင် 'ခလုတ်ကို။

 

အဆင့် 9။ အတည်ပြုမျက်နှာပြင်တွင်၊ 'ကိုနှိပ်ပါ။အတည်ပြု'ခလုတ်ကို။

 

ဖေ့စ်ဘုတ်မှာအသုံးပြုသူတစ် ဦး ကိုဘယ်လိုပိတ်ဆို့မလဲ

 

သင်၏ဖေ့စ်ဘွတ်ခ်ပေါ်တွင်အသုံးပြုသူအားပိတ်ဆို့လိမ့်မည်။ အသုံးပြုသူအားပိတ်ဆို့ခြင်းသည်သူ / သူမယခင်ကရရှိခဲ့သောခွင့်ပြုချက်များအားလုံးကိုပြန်လည်ထည့်သွင်းပေးလိမ့်မည်ဖြစ်ကြောင်းသတိရပါ။

ဖေ့စ်ဘုတ်ပေါ်တွင်အသုံးပြုသူတစ် ဦး အားပိတ်ဆို့ရန်ဆုံးဖြတ်ခြင်းမပြုမီသင်နက်နက်နဲနဲတွေးတောဆင်ခြင်ပါ။